Биографија

Бивша ученица суседне ОШ ,,Светислав Голубовић Митраљета”, каријеру учитељице започела је управо у тој школи. Од 1985. године свој пут наставља у ОШ ,,Бранко Радичевић” где је са поносом дочекала 8 генерација ученика првог разреда и извела их пут даљег школовања. Од 2018. године преузела је функцију директора наше школе и ухватила се у коштац са великом одговорношћу – руковођењем преко 100 запослених и око 1400 ученика годишње.

Реч директора:

Драги наши ученици,

Ми смо оно што стварамо – Школа по мери детета.

Деца и јесу наш украс света, зато намеравамо да креирамо место посвећено детету у прешироком спектру његове специфичности.  

Поштујемо личност сваког детета, безусловно га подржавамо, бодримо и уливамо му снагу да пут стицања знања пређе што лакше и квалитетније, кроз игру, дружење, мећусобно поштовање и толеранцију, у окружењу испуњеном љубављу. 

Укључујемо ученике у низ разноврсних пројеката и тимских активности , како би кроз едукацију остварили своје тежње и самостално решавали све проблеме откривајући своје скривене таленте и развијајући их у што позитивнијем правцу чинећи овај свет што бољим и лепшим. Добро је у сваком од нас, а наше су тежње да у сваком детету пробудимо и развијемо само оно најбоље, да постане добар човек, вредан, хуман, истрајан, поштен, праведан, самосталан, толерантан…

Здраво окружење и тимски рад су допринели да се поносимо резултатима својих ученика на свим пољима знања и вештина и да њихова достигнућа расту из године у годину.
Тимски рад уноси мир и спокој, сигурност и љубав. У овим тешким временима драгоцено нам је да поштујемо епидемиолошке мере, правовремено прослеђујемо информације и донесемо спокој, а то је непроцењиво.

Прихватите испружену пријатељску руку својих учитеља и наставника Наша школа је место које се радо посећује и где се радо борави!

Вама који први пут седате у школске клупе и свим нашим драгим ученицима, у име колектива ОШ „Бранко Радичевић“ желим срећан почетак нове школске године!

Директор школе
Љиљана Мијић

ПОМОЋНИК ДИРЕКТОРА: 
Дивна Атлагић – наставник разредне наставе

Наставници разредне наставе

1-6 Лола Глођајевић Цветковић

1-7 Дивна Атлагић

 

2-7 Милица Видановић

2-8 Јасна Раковић

 

3-7 Вера Бабић

 

 

 

4-7 Ивана Ивковић – замена за време одсуства Радмила Шоргић

 

 

Наставници предметне наставе

Мирјана Облаковић

Јелена Шоргић

 

Светлана Елезовић Петровић – замена за време одсуства Марија Кошчица

Милена Марић

Катарина Цветковић Пантић

Драгана Илић

Верица Гојковић

Драган Грбић

Бранкица Прица

Драгана Лилић

Зорица Вукас

Данијела Солдо

Наталија Дабић

Зорана Исаиловић

Душан Стојиљковић

Душан Обилић