Обавештење о упису у први разред шк. 2022/23. године

Упис деце у први разред за школску 2022/23. год. обавиће се од 1. априла до 31. маја 2022.год.

Обавезним уписом у први разред обухваћена су деца рођена од 1. марта 2015. год. до 29. фебруара 2016. год.

У први разред могу да се упишу и деца рођена од 1. марта 2016. год. до 31. августа 2016. год. (превремени упис), након провере спремности за полазак у школу. Родитељи који желе да пријаве дете за превремени упис треба да поднесу молбу. Молба се предаје секретару школе.

Апликација за родитеље е-заказивање ће бити доступна родитељима од  21. марта до 31. маја 2022. год. Родитељи ће имати могућност да изаберу термин за тестирање електронским путем у терминима које ће у апликацију поставити школа. Уколико родитељ не жели да закаже тестирање електронским путем, обавестиће о томе школу телефоном или e-mail-ом на основу чега ће овлашћено лице у школи заказати тестирање кроз апликацију у име родитеља.

Упис ће се извршити истог дана кад и тестирање детета.

Родитељи приликом уписа детета не подносе ниједан документ у папирном облику, сва документа прибавља школа по службеној дужности електронским путем. Изузетно, ако је лекарски преглед обављен код приватног лекара, биће потребно да га родитељ донесе у папирној форми у школу. Школа ће прибављати и уверење о обављеном припремном предшколском програму.

Обавештавамо родитеље деце која не станују на подручју школе, а који су до 1. фебруара 2022. год. поднели захтев за упис детета у нашу школу, да ће до 30. априла 2022. год. бити обавештени о упису, након сагледавања расположивих капацитета, а у складу са просторним, кадровским и финансијским могућностима школе.
 
Молимо родитеље да прате информације у вези са уписом деце у први разред на сајту школе.
др Снежана Паравиња Шкрбић
в.д. директора школе

е-Вежбаоница

Едукативни цртани филмови

Национална платформа за превенцију насиља у школама

ОШ ,,Бранко Радичевић" Батајница 2021.