Математички квиз „Стоји у част“

Дана  31. новембра у нашој школи представници одељења и ученика 2. разреда имали су прилику да се такмиче у традиционалном  математичком  квизу „Стоји у част “. Квиз је свечано отворио и најавио ученик 1-4 Огњен Бура у матичној школи, у исто време започео је квиз у ИО Бусије. 

Квиз се обележава традиционално у знак сећања на колегиницу и учитељицу, дугогодишњег члана колектива ОШ „Бранко Радичевић“, Бура Стојанку. Квиз, питања и задатке припремају учитељице трећег разреда за ученике другог разреда. Актив учитељица 3. разреда био  је  у саставу: Дубравка, Миња, Боба, Снежа, Тамара, Вера и Светлана. Учитељице актива 2. разреда  које су подржавале и припремале ученике за овај квиз су: Анита, Лидија, Славица, Марина, Мира, Милица Тишма, Јасна и  Милица Видановић. Тимови ђака другака су се трудили, сарађивали и вредно решавали математичка питања и задатке. 

Другаци су показали су висок ниво знања из области математике. Подршку квизу пружиле су учитељица Радмила Шоргић и чланови психо-педагошке службе Маја и Славица, као и заменица директора Сузана. Сви учесници квиза добили су дипломе за освојена места, али и за фер и поштено надметање и учешће у квизу. Дипломе је ученицима доделила в.д. директора Снежана Паравиња Шкрбић. Жеља учитељица, али и порука квиза, је да ученици наставе да вежбају и воле математику .

Светлана Бјелопавлић
Учитељица

е-Вежбаоница

Едукативни цртани филмови

Национална платформа за превенцију насиља у школама

ОШ ,,Бранко Радичевић" Батајница 2021.