Завршне одељењске приредбе ученика 4/2 и 4/6

Данас смо имали пробу за приредбу. Ушао сам у костим седмоглавог чудовишта са мојим другом Урошем. Осећао сам се као да сам право чудовиште, било ми је много забавно. Мало је било вруће, али то нисам осетио јер је било забавно. Крај је четвртог разреда и опраштамо се од учитељице. Тужан сам због тога.  Неки не знају текст а неки знају. Говори се о љубави. Костими су прелепи. Марко и Страхиња се превише глупирају.

Скоро сви имају трему. Надам се да ће нам бити лепо и занимљиво.

Марко Марчинко 4/2

♥    ♥   ♥   ♥   ♥

 

Ово је једна посебна приредба, ово је приредба на којој се опраштамо од учитељице. Све је почело када нам је учитељица поделила улоге. У почетку је већина читала са папира. Али сваки пут су неки били бољи, а неки и не баш. Онда смо додавали  пробе и почели да вежбамо неки плес. Учитељица нас је научила да играмо Краљево коло, а и моје другарице Јана и Елена су смислиле кореографију за Shape of you. Сваке наредне пробе видео се напредак. Неки су се брзо трудили и брзо су научили текст. А неки још не знају текст иако је сутра приредба. Оно што ми се много свиђа је што наша приредба говори о љубави. Сви текстови су јако занимљиви а рецитације прелепе. Мени је најдражи текст „Пубертетлије“ и сви се смеју док моји другари глуме.

Оно што ми је најдраже је да су се сви много трудили и надам се да ће приредба сјајно проћи.

Уна Рађен 4/2

♥    ♥    ♥    ♥    ♥

 

Завршна приредба ће доћи. Учитељица нам је поделила текстове. Ја сам добио две одличне улоге. Једна од њих је пуна авантуре, а друга има делова о љубави. Испоставило се да тог дана путујем на море. Баш сам био узбуђен и срећан због ње, али нећу учествовати. Много ми је жао што се више нећу видети са учитељицом. Ја ћу замишљати као да сам на приредби и да је учитељица задовољна мојом глумом.

Матија Катанић 4/6

♥    ♥    ♥    ♥    ♥

 

Данас смо се припремали за приредбу. Ових дана имамо доста проби. Већ два месеца се спремамо. Ја глумим у две сцене и мислим да ћемо се добро показати.

Ова приредба је за крај четвртог разреда и за нас је важна. Срећна сам, али помало и под нападом панике. Не знам шта да радим ако погрешим. Није први пут да негде наступам. А Краљево коло! Око њега смо се највише мучили. Мислим да ћемо се показати у најбољем светлу.

Биће ми жао што се растајем са учитељицом, али све је то живот и део живота. Радујем се али и плачем у себи.

Невена Гавриловић 4/6

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.