Како до нас

ДВА ЛИЦА СУНЦА

Одељење II/4 са својом учитељицом Миланком Чабрило,представљало је нашу школу,на овогодишњем конкурсу,,Заштита за све“,који је спроведен у оквиру истоимене кампање,у организацији Eucerin Srbija i Fondа B92,а уз подршку Министарства здравља и Министарства просвете Републике Србије.

Пошто су деца осетљивија на сунчево зрачење од одраслих , због другачијих карактеристика коже,неопходно је озбиљно схватити овај проблем.Циљ кампање,,Заштита за све“ је управо подизање свести деце и њихових родитеља о одговорном понашању на сунцу и заштити од сунца.

Иако мали,ученици II/4 су озбиљно схватили овај проблем,и уз игру,на часовима света око нас,ликовне културе,физичког васпитања и музичке културе,усвојили животно знање везано за заштиту од штетних сунчевих зрака.У оквиру овог конкурса,сви су вредно прионули на посао,и направили дивне ликовне и литерарне радове на тему,,Два лица сунца“.

Реализатори конкурса су њихов труд и рад наградили UV индикатором,који је на сам рођендан Бранка Радичевића,постављен у школи.

На тај начин,Бранкови ђаци биће у прилици да у сваком тренутку сазнају ниво сунчевог зрачења и како да на основу њега поступају.

Обавештења

Прелиминарни резултати - окружно такмичење из матем...

23.03.2019

Окружно такмичење из математике

21.03.2019

ОБАВЕШТЕЊЕ О УПИСУ У ПРВИ РАЗРЕД

18.03.2019

Обавештење о новој процедури уписа у први ра...

31.01.2019

Обавештење за упис у први разред

30.01.2019

Блогови наставника

Фејсбук Библиотека Веронаука Историја Учитељица Љ. Мијић Физика Физичко васпитање Географија Руски језик