Како до нас

Фестивал стваралаштва младих Београдски сајам 31.10.2018.

Кренули смо у пратњи наставнице музичког Данијеле Младеновић. Сви су били узбуђени. Ишли смо градским аутобусом, али то није био проблем. Када смо стигли припремили смо се за
наступ. Девојчице су носиле црвене хаљинице са белим тракама око струка, а једини дечак у хору био је обучен црно-бело, заједно са оркестром.

Ускоро је стигла и драмска секција у пратњи наставнице српског језика, Драгане Ступар. Пуно смо вежбали и много очекивали од овог наступа. Такође, велика је част учествовати на Фестивалу стваралаштва младих у оквиру Сајма књига.

Представа је почела око 12h. У публици је било пуно деце, и старије и млађе. Сви су заинтересовано гледали и нико није прекидао представу. Главну улогу у представи имао је Василије Дуловић који је тумачио лик Бранислава Нушића. Драмска секција наше школе је савршено извела представу ,,Нушићева сећања", у чему је помогао хор са песмама ,,Креће се лађа француска" и ,,Ово је Србија". На крају изведбе сви субили одушевљени. У публици је био унук Бранислава Нушића, који је био посебно изненађен и одушевљен.


Сања Дојчиновић 7/2

Обавештења

Прелиминарни резултати - окружно такмичење из матем...

23.03.2019

Окружно такмичење из математике

21.03.2019

ОБАВЕШТЕЊЕ О УПИСУ У ПРВИ РАЗРЕД

18.03.2019

Обавештење о новој процедури уписа у први ра...

31.01.2019

Обавештење за упис у први разред

30.01.2019

Блогови наставника

Фејсбук Библиотека Веронаука Историја Учитељица Љ. Мијић Физика Физичко васпитање Географија Руски језик