Велики школски концерт

Дана 20.5.2015. године у свечаној сали наше школе одржан је, трећи по реду, Велики школски концерт. На репертоару овог пута биле су нумере из познатих филмова, мјузикла и цртаних филмова у различитим аранжманима: „Титаник“, „Пинк Пантер“, „Хари Потер“, „Снежана и седам патуљака“, мјузикл „Јадници“, „Мулан“, „Прљави плес“, „Фласхданце“, „Крокодил Гена“, „Цроодс“…
Са поносом можемо да истакнемо да је у припреми, организацији и извођењу овог концерта учествовало више од стотину деце наше школе. Поред хорских секција млађе и старије смене и црквено-хорске секције „Орлић“, велики допринос припреми нумера дали су ученици изборног предмета Хор и оркестар и то: певачка, оркестарска, плесна и истраживачка група. Ученици истраживачке групе су посебну улогу преузели у промоцији и организацији концерта у виду припреме паноа који најављују концерт, продаје улазница и дочекивања публике и дељења програма слушаоцима.
Посебну захвалност дугујем колегама који су узели учешће и допринели успешном извођењу овог, слободно могу рећи, великог подухвата:
Јулки Кнежевић, наставници музичке културе,
Милици Тишма, учитељици и руководиоцу хора млађе смене,
Жељки Павловић, наставници верске наставе
Јелени Павловић, диригенту „Орлића“,
Маји Симић, педагогу школе,
Марти Илић, наставници енглеског језика, као и целом активу странигх језика, као и ученицима:
Милици Цвјетићанин 8/1, која је преузела улогу кореографа у припреми плесних тачака, и
Ањи Толимир 7/1,Душану Кокотовићу 7/2 и Елени Баришић 6/4, ученицима који су помогли у корепетицији и праћењу тачака на клавиру и виолини.

Наравно, највећу захвалност дугујем нашим ученицима који су уложили рад, труд, време, а највише љубави да све увежбају и потруде се да нам приреде незаборавно музичко вече.

Данијела Младеновић, наставница музичке културе

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.