Дан без аутомобилског дима

Субота. Дан за одмор и породицу. Тако и ми у школи сматрамо да су наши ђаци, учитељи, наставници, директорка једна велика породица. И баш зато што то јесмо, ове суботе, 14.9.2019. обележили смо другу годину за редом ДАН БЕЗ АУТОМОБИЛСКОГ ДИМА.

Школско двориште је постало игралиште, мали полигон на коме су својим превозним средствима – бициклима, ролерима, тротинетима…деца показала своје возачко умеће.

Није циљ овог окупљања само дружење. Афирмисали смо „здраве, еколошке“ начине превоза али и указали на чињеницу да су наша деца равноправни учесници у саобраћају, и да то треба увек да имамо на уму.

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Дечја граја улепшала је полигон који су поставили професори Јованка Вујаковић и Стеван Месаровић. Са својим ђацима уживала је директорка Љиљана Мијић, као и учитељице  првог разреда Мирјана Бабовић Килибарда, Снежана Васић, Вера Бабић, Снежана Паравиња Шкрбић, другог разреда Јелена Павлица, Данијела Илић, Ивана Филиповић Готић, Ана Матић, трећег разреда Дивна Атлагић, МиланкаЧабрило, Гордана Гаврић, Весна Стојаковић уз помоћ и подршку професорке  Марије Кнежевић и учитељице из боравка Јасне Раковић.