Акција „Посади  свој  хлад“

IMG_20201217_114340

С обзиром на то да се налазимо у специфичној здравственој ситуацији, ове године смо покренули акцију и озеленили наше школско двориште.

Наша школа се пријавила организацији „Let’s do it Serbia и Trillion Trees Action“ и добила бесплатне саднице јасена, како бисмо допринели колективној изградњи биопречистача ваздуха. За боље здравље свих нас, квалитетнији начин живљења и очување природних вредности наше земље.

Овом акцијом, научили смо наше најмлађе ученике како да засаде своје дрво. На овај начин, ученици ће гледати како стабла расту и самим тим више ценити сваки парк и сваку шуму.

IMG-fc1ed01c63fe5d0f535e5da00f92b317-V

Сви знамо да је наша планета угрожена! Знајући да нисмо у прилици да спречимо природне катастрофе које се дешавају широм света, одлучили смо да урадимо оно што можемо!

Саднице је посадио тим сачињен од заинтересованих колега, директорке школе Мијић Љиљане и ученика 3/1, 3/2 и 4/3 , уз асистенцију учитеља Ђекић Младена, учитељица Павлице Јелене, Тривковић Драгане и Васић Снежане. Такође су подршку пружили предметни наставници старије смене, Месаровић Стеван, Лилић Драгана, Клисарић Драган , као и Зарић Срђан, Новоградец Мирјана и Вујичић Сенка.

Браво за наш тим!

 Драгана Лилић